11 Eylül 2013 Çarşamba

11 Eylül 2013 Çarşamba / Forum Notları

*Yarın 1 Eylül. 12 Eylül'de ne yapabiliriz'i konuştuk.

*Taksim Dayanışması toplantısının aktarımı yapıldı. Forumların özerk eylem planı yapmasında bir sıkıntı yok ama forumlar dayanışmanın bir bileşenidir denmiş. Dayanışmadan bizim foruma gelen kimse olmadı eleştirileri yapıldı. Merkez olan güö alta doğru yayılmalı dendi. Taksim Dayanışması'nın geleceği tartışmamız yarıda kalmıştı. Bu akşam devam edildi. Bütün forumlar biraraya gelirse Taksim Dayanışması'ndan daha büyük birşey olur, belki dayanışma da bunun bir parçası olur dendi.

*Gezi tutsaklarıyla ilgili bir afiş fikri var.

*Dün Ahmet Atakan için yaptığımız yürüyüşü değerlendirdik. Her yer Taksim diyerek burayı da Taksim'e çevirdik diyen arkadaşlarımız oldu. İnsanların apartmanlardan alkışladığına değinildi.

*Emperyalist savaşa hayır mitingi düzenleyelim ve çağrısını tüm forumlara yapalım önerisi geldi.

*Öncelikle mahallemizde eyleme geçmeli, sonra gidebiliyorsak Taksim'e gitmeliyiz diyenler oldu. Eylem saatleri 19.00'dan sonra olmalı, çalışanlar gelemiyor, bu Taksim Dayanışması'na da bildirilsin diyen bir arkadaşımız vardı.

*Öneri: Dayanışmada çalışma grupları var. Buna tüm forumlar katılıyor. Biz de katılalım. Emekçilerle dayanışma, Kuzey Ormanları, eğitim gibi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder