21 Aralık 2013 Cumartesi

20 Aralık 2013 Cuma / Forum Notları

  • Cumartesi günü Şişli Forumları olarak yolsuzluklarla ilgili bir yürüyüş, ses çıkarma eylemi yapılıp yapılmayacağı konuşuldu. En sonunda şimdilik Sıracevizler Parkı’nda Şişli Merkez Mahallesi Forumu’nun çağrısına katılıp, güzergahı Kurtuluş Son Durak’a kadar uzatmak önerildi. Onlar da tamam, dediler. 18:00’de Park’ta buluşulacak. Daha sonrası için belki bir basın açıklaması vs ile daha geniş bir eylem örgütlenecek.
  • Pazar günkü Kent Mitingi’ne nasıl gidileceği, pankartın nasıl hazırlanacağı gibi konular konuşuldu. Bu akşam 4 dilli (Kürtçe, Türkçe, Ermenice, Rumca)bir büyük pankart ve 4 küçük döviz hazırlanmasına karar verildi. Buluşma da saat 11’de Karaköy iskelesinde olacak.
  • Çarşamba etkinliği olarak, bu hafta çok yoğun geçtiği için –hafta sonu eylemleri, yılbaşı öncesi olması vs- bu haftalık bir etkinlik yapılmaması önerildi. Ancak Facebook grubundakilere atılan özel mesajlarla düzenli olarak toplanıldığı ve etkinlik yapıldığı izlenimi verildiği için bir süreliğine aksama olmadan, düzenli etkinlik yapılmasının önemli olduğu söylendi. Tek bir etkinlik önerisi yapıldı; yeni yıl öncesi son forum olduğu için ve Christmas ‘a denk gelmesi nedeniyle, mandalinalı, kuru yemişli, sessiz sinemalı bir bayram kutlaması yapılabileceği önerildi. Ancak henüz kabul edilmedi. Hafta sonu bu konu üzerinde düşünülecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder